ORDINAREA FRATELUI ADRIAN GAGEA

Rugaciunea pentru consacrare
Sfaturi din partea fratelui Pavel Rivis Tipei
Presedintele Cultului Crestin Penticostal


    As dori sa trec dincolo de actul de cult, al ordinarii fratelui Adrian Gagea. Doresc sa pasesc sfios pe taramul spiritual al acestui act divin, dincolo de ceea ce vedem, acolo unde prezenta Lui Dumnezeu, este la cea mai inalt intensitate. Pe acest taram putini pasesc si nu am sa explic acum de ce.
     Permiteti-mi sa va prezint desfasurarea ,,serviciului divin", care a avut loc in Biserica Betleem Orastie, condus de fratele Moise Ardelean, presedintele comunitatii Arad. Textul pentru invatatura a fost citit din 1Petru 5:1-4: Sfătuiesc pe prezbiterii dintre voi, eu, care sunt un prezbiter ca şi ei, un martor al patimilor lui Hristos şi părtaş al slavei care va fi descoperită: păstoriţi turma lui Dumnezeu care este sub paza voastră, nu de silă, ci de bunăvoie, după voia lui Dumnezeu; nu pentru un câştig mârşav, ci cu lepădare de sine. Nu ca şi cum aţi stăpâni peste cei ce v-au căzut la împărţire, ci făcându-vă pilde turmei. Şi când Se va arăta Păstorul cel mare, veţi căpăta cununa care nu se poate veşteji, a slavei.
    Au predicat fratii pastorii: Gagea Ioan, Mircea Demian, Moise Ardelean si presedintele Cultului Penticostal, Pavel Rivis Tipei. Mesajele au fost deosebite, iar prezenta Duhului Sfant a fost simtita de toti. Biserica a fost inviorata si multe inimi ale sfintilor au fost mangaiate.
    Biserica Betleem Orastie, a asteptat in rugaciune aceasta zi deosebita, in care noul slujitor Adrian Gagea, a fost ales cu 80% din voturi. Actul ordinarii a confirmat voia Lui Dumnezeu si voia Bisericii. 
    Bucuria fratilor a fost vizibila. Pe unele fete ale fratilor, vedeai lacrimi, ... lacrimi de bucurie, deoarece vidul lasat in urma plecarii fratelui Lucaci Moise la Domnul, a fost umplut cu un slujitor, energic si plin de Duhul Sfant.
    Ingenuncheat, inaintea suveranitatii Lui Dumnezeu, sub mainile intinse ale slujitorilor Lui, Adrian Gagea este confirmat inaintea Bisericii Betleem Orastie.
Ordinarea fratelui Adrian Gagea
    La biroul pastoral, te asteapta un pastor tanar, pentru consiliere. ... Te astepta zambind. Te invita sa iei un loc pe scaun, apoi te priveste in ochi, asteptand sa-ti povestesti problema, sau pacatul la care inca nu ai gasit rezolvare. 
    Biserica Betleem multumeste Domnului, pentru noul slujitor pe care l-a daruit in persoana lui Adrian Gagea. - G.I. 

Evenimente anterioare (2): "Ordinare la Betleem Orastie"

Posted on

15 oct. 2014

Category

,