DUMINICA DIMINEATA 
    In duminica de 8 martie, in Biserica Betleem Orastie surorile au primit pentru prima data flori. Unele din grupele de misiune care slujesc pe sate, la fel au impartit flori surorilor. Acest lucru a fost un eveniment inedit pe care pastorul Adrian Gagea la facut.
    Am vazut pentru prima data, sora in varsta care a luat garoafa cu lacrimi in ochi, exclamand. Asa ceva nu s-a intamplat in biserica noastra. S-a indepartat de noi cu garoafa intr-o mana, iar in cealalta mana avea un baston pe care se sprijinea. Se indeparta incet, multumind Domnului pentru faptul ca a primit flori.
                                                                DUMINICA SEARA
    Prezbiterul Gicu Popescu la serviciul de evanghelizare a adus un salut surorilor incredintandu-le in bratul suveran al Lui Dumnezeu.
    Grupul de frati condus de fratele Czeteni Ovidiu, a prezentat un grupaj de cantari.
                                    Iosif Cormos din Sibiu cantand spre slava Domnului.
                                            Frate Daniel a slujit pe Domnul prin poezie.
    Pastorul Iosif Chirla a prezentat predica de baza avand ca text pentru invatatura 2Imp.5:1-19. Mesajul pastorului Iosif a fost direct si transant, fara menajamente. Unele fraze ale predicii au fost asa de directe incat parea ca auzi respiratia bisericii.
    Mesajul direct al pastorului nu a ramas fara solutii la problema pactului, ci a fost prezentat si principiul pocaintei care duce la viata, prin jertfa rascumparatoare a Domnului Isus Cristos. 
                                       Biserica a fost plina, iar mesajul a fost pe masura.
Biserica Betleem Orastie va invita in continuare la serviciile divine care vor avea loc dupa cum urmeaza.

EVANGHELIZARE LA BISERICA BETLEEM ORASTIE 4

Posted on

9 mar. 2015