Ne apropiem de vremea secerisului, totul este in floare ,campurile  sunt pline de rod copt  este acea perioada frumoasa din an cand vantul este cald plin de miresmele florilor ,cand totul este plin de culoare si frumusete . Acum  in acest sezon Biserica Penticostala Betleem din Orastie  invita la un timp de partasie  ,de intarire si de ce nu de culegere a roadelor, pe toate doamnele,domnisoarele care au  dorinta de a se apropia mai mult de Dumnezeu pe data de 1 august 2015 la conferinta pregatita cu mult drag pentru ele avand tema "Femeia biruitoare in incercare" sustinuta de o doamna a credintei Rodica Volintiru.
           Am intrat  intr-un sezon  in care familia si valorile ei  se afla sub un atac fara precedent de aceea, noi femeile purtam greutati tot mai mari pe zi ce trece. De multe ori cadem sub greutatea lor covarsitoare poate ne pierdem speranta, cadem in deznadejde  suferim in tacere .
         Ne dorim  sa fim biruitoare in tot ceea ce ne-a chemat Dumnezeu  de aceea scopul  acestei  intalniri este de a ne ajuta sa intelegem timpurile in care ne aflam si provocarile care vin asupra  noastra si a familiilor noastre.
      Va asteptam cu drag si va incurajam sa notati in calendarul dumneavostra aceast eveniment cu dorinta de a participa alaturi si impreuna cu noi.

INVITATIE

Posted on

8 iul. 2015