Vedeti ce dragoste ne-a aratat Tatal, sa ne numim copii ai lui Dumnezeu! Si suntem. Lumea nu ne cunoaste, pentru ca nu L-a cunoscut nici pe El.
Preaiubitilor, acum suntem copii ai lui Dumnezeu. Si ce vom fi nu s-a aratat inca. Dar stim ca, atunci cand Se va arata El, vom fi ca El; pentru ca Il vom vedea asa cum este. (1Ioan 3:2)

In dimineata zilei de 06.o9.2015 in Biserica Betleem Orastie, Dumnezu si-a revarsat dragostea peste inca zece persoane care au incheiat legamant cu Domnul. Cei chemati sa fie ai Lui Cristos (Rom 1:6) au raspuns harului divin care aduce mantuirea. (Tit 2:11)

Chemarea este inalta, sfanta si cereasca in originea si destinul ei. (Filip.3:14, 2Tim.1:9, Evrei 3:1), dar sa nu uitam nici macar o clipa ca maretia harului divin mareste obligatiile noastre de al sluji pe Dumnezeu. Cu toate ca am intrat in familia sfanta a cerului, inca nu beneficiem de toate binecuvantarile mantuirii, decat atunci cand ne vom intalni cu Domnul nostru Isus Cristos.

Botezul a fost oficiat de slujitorii: Gagea Adrian in calitate de pastor si prezbiterul Hanches Liviu. Momentele in care candidatii si-au exprimat dorinta de al sluji pe Domnul au fost marete. Incarcatura emotinala si valoarea spirituala a acestui eveniment nu pot fi exprimate in cuvinte.

Biserica Betleem Orastie va asteapta in continuare la serviciile divine in care puteti afla raspunsuri la intrebarile voastre despre viata. Dorim ca harul, pacea si binecuvantarea Domnului sa fie peste voi. Amin - A.G.


SARBATOARE LA BETLEEM

Posted on

8 sept. 2015