Asa cum ne-am propus in cadrul acestui proiect vreme sa facem cunoscute, in primul rand, bisericile evanghelice din orasul nostru, mesajul lor, lucrarile in care acestea sunt implicate si, de ce nu, sa initiem proiecte comune prin care sa venim in spirijinul comunitatii din care facem parte.
    Cu acest scop in minte vrem sa va prezentam o lista (provizorie) de biserici evanghelice din localitatea noastra pe care sa o completam si cu ajutorul vostru, sa aflam cat mai multe informatii despre activitatile si impactul acestora in societate si, mai mult decat atat, sa incheiem parteneriate utile in vederea de activitati comune in cadrul comunitatii noastre.
Lista provizorie de Biserici Evanghelice din Orastie contine (in forma ei initiala):
1.Biserica Baptista "Harul"
2.Biserica Evanghelica de Confesiune Augustana (Luterana)
3.Biserica Penticostala "Betel"
4.Biserica Penticostala "Betleem"
5.Biserica Reformata
6.Alte biserici de tip evanghelic si centre crestine

Comunitate evanghelica sanatoasa, biserici sanatoase, oameni sanatosi, impact sanatos, societate sanatoasa!
PS: Lista va fi completata cu ajutorul fiecaruia dintre voi. Daca faci parte dintr-o biserica de tip evanghelic sau un centru crestin care nu e listat, poti sa ne trimiti aceste informatii pe adresa de email: mediulevanghelicorastian@gmail.com cu numele si locatia bisericii/centrului crestin plus cateva detalii despre activitatile si programul activitatilor, iar noi ne vom asigura ca aceasta lista va fi completata si actualizata astfel incat sa contina intotdeauna informatiile la zi.

Biserici Evanghelice locale!

Posted on

20 nov. 2016