Avem cateva zile libere. Vrem sa ne bucuram de ele. Planuim iesiri. Alegem sa recuperam la capitolul odihna si relaxare. Sau poate ca inca nu am facut nici un plan. Si bine in cazul asta "cealalta capitala" iti vine in intampinare cu mai multe evenimente dedicate tie ... tanar crestin. Astfel data de 30 noiembrie si 1 decembrie iti aduc nu mai putin de 3 evenimente (confirmate pana acum) in Alba Iulia la diferite biserici si centre crestine.
Poti alege intre conferinta propusa de Biserica "Cetatea" intitulata "Omul cel nou" care aliniaza va vorbitori pe C. Manole si C. Sonca, partea de lauda si inchinare fiind asigurata de trupa BBSO.

O alta varianta este conferinta "Ancorat" ce se va tine in sala "MercurLux" la care este anuntata participarea lui T. Cotrau si R. Abrudan ca vorbitori, in timp ce timpul de lauda si inchinare va fi condus de trupa bisericii Armonia si de formatia "Not an Idol".
Nu in ultimul rand o alta conferinta interesanta este anuntata la Central Crestin Alba Iulia "Flacara Inchinarii" care la randul lor ne provoaca printr-o tema interesanta "Din glorie in glorie". Line-up-ul pentru acest eveniment ce va fi sustinut la fel ca in fiecare an in "Ballroom-ul" din Alba Mall contine nume ca Decean si Flacara Inchinarii Worship Band pentru momentele de lauda si inchinare, iar mesajele din acest an vor fi prezentate de W. Williford si F. Lupean.
Daca inca nu esti hotarat ... ai acum cateva alternative care sa te inspire. Gasesti programele complete pe paginile de Facebook si site-urile dedicate ale fiecarui eveniment.
Alegerea este ... la time!

Evenimente crestine regionale!

Posted on

30 nov. 2016