Asa dupa cum se poate observa blogul a suferit o modificare majora, ce implica atat adresa, cat si continut si abordarea.
Poate ca multi dintre voi se intreaba ce a determinat aceasta schimbare? 
Ei, bine raspunsul este simplu: nevoia de o abordare noua, in congruenta ideilor evanghelice care sa cuprinda tot spectrul evanghelic local. Ne dorim o comunitate evanghelica puternica, cu viziune si impact local si regional in primul rand, biserici evanghelice puternice care sa poata sustine si impacta comunitatea locala in care am fost asezati si, nu in ultimul rand, crestini evanghelici puternici si echipati pentru provocarile zilnice ale societatii. E o provocare, e nevoie de curaj, e nevoie de capacitatea de a asculta si de a consolida relatii ... e timpul in care noi, ca evanghelici, trebuie sa strangem randurile, parafrazand parca mai mult si mai stringent ca oricand cuvintele spuse de Martin Luther King jr in cadrul discursului sau sustinut in anul 1964 in St. Louis ca: "E timpul sa invatam sa traim impreuna ca frati sau sa pierim impreuna ca neghiobi." Asa ca daca faci parte din mediul evanghelic si vrei sa contribui la dezvoltarea acestei comunitati si sa te implici activ te asteptam sa te alaturi echipei noastre.

Mediul Evanghelic Orastian "o amprenta asupra societatii contemporane"
Ne poti contacta la adresa de email: mediulevanghelicorastian@gmail.com sau prin intermediul paginii noastre de Facebook: Click AICI

O noua abordare!

Posted on

19 nov. 2016